Gå til arbejdsområdet
Mine workflows

Starter Rote Workspace…

Mine workflows

Gemte indstillinger — aldrig dine data. De findes kun i denne browser; eksportér et for at beholde det som en fil.

Hvis du rydder dette websteds data i din browser, slettes de. Sikkerhedskopiér dem til en fil først.

Ingen workflows endnu.

Vælg dine handlinger i Data Workspace, og tryk „Gem workflow“. Eller importér en workflowfil her.