Rote Workspace wordt gestart…
Mijn workflows
Bewaarde instellingen — nooit je gegevens. Ze staan alleen in deze browser; exporteer er een om hem als bestand te bewaren.
Als je de gegevens van deze site in je browser wist, worden ze verwijderd. Maak eerst een back-up in een bestand.
Nog geen workflows.
Kies in de Data Workspace je bewerkingen en klik op “Workflow bewaren”. Of importeer hier een workflowbestand.