Startar Rote Workspace…
Mina arbetsflöden
Sparade inställningar — aldrig dina data. De finns bara i den här webbläsaren; exportera ett för att behålla det som en fil.
Om du rensar webbplatsens data i webbläsaren tas de bort. Säkerhetskopiera dem till en fil först.
Inga arbetsflöden än.
Välj dina åtgärder i Data Workspace och tryck på ”Spara arbetsflöde”. Eller importera en arbetsflödesfil här.